Att trotsa tygndlagen!

Ja här står jag nu i graviditetsvecka 35 och försöker hitta ny balans i vardagens brus. Tiden har sagt swish igen och alla mina sinnen arbetar nu på för fullt med att försöka landa innan förlossningen väl sätter igång. Kroppen känns stark, den är fortfarande rätt så rörlig för att vara jag och jag mår nästintill oförskämt bra. Vilket jag fasen är mer än värd efter alla tidigare tuffa resor. Tänk att jag tillslut skulle få ta revansch!
 
 
Vi har i övrigt även haft några dagar med en härlig mix av allt: Nya trots utbrott ifrån den minsta lilla envisa manen här hemma till skrattattacker av trötthet ifrån den mellersta, till nya tålamodstestande inslag ifrån våran numera så kallade minitonåring här hemma. Alla ungarna har minst sagt kommit in i tre helt nya faser och som tillsammans bidrar till att vi fått många nya gråa hårstrån. För Emils del så har det handlat mycket om separations ångest. Då det blev en stor omställning för honom att inte ha Edwin här hemma att leka med under veckans alla dagar längre. Vilket även har resulterat i lite för mycket uppmärksamhet ifrån oss. Vilket han inte alls tycks uppskatta alla gånger. För helt plötsligt så har han inte längre storebror hemma att skylla över sina hyss på. Så hans trots utbrott har verkligen eskalerat. Vilket vi inte riktigt hade räknat med.
 
 
På tal om tid. Under dom kommande veckorna nu så kommer vi troligen även att lägga telefonen på hyllan lite oftare igen. Så att vi hinner med att förbereda oss lite mer mentalt. Det är även en hel del saker att fixa med innan vårat fjärde lilla mirakel ska se dagens ljus. Förhoppningsvis kommer dessa små förändringar som släpat efter ett tag nu göra stor skillnad för hela familjen. Mycket av det som ska fixas med är som sagt småsaker som man bara skjutit upp och som under tiden skapat en massa mer jobb i onödan. Ella och jag har nämligen bråkat allt mer den sista tiden. Vilket stundtals har varit riktigt jobbigt för oss båda. Både hon och jag är så otroligt lika när det kommer till envishet, driv och kreativitet. Men vi är även extremt olika när det kommer till synen på att hålla ordning i sitt rum. Så för att underlätta för oss båda och för att slippa allt mer framtida konflikter. Så ska vi lägga extra fokus på att hitta en mer harmonisk balans och ordning där inne.
 
Foto: isabella, rustaupp.se
 
Det är även många som frågat oss om vi kommer att flytta nu när familjen utökas ytterligare. Men svaret är nej det kommer vi inte att göra. För förra årets stora utmaning blev att klura ut hur vi ska kunna bli ännu mer kvadratsmarta här hemma. Så våra små 85kvm kommer att räcka gott och väl för oss. Detta tack vare att jag tillslut som sagt lyckades knäcka den nya renoveringskoden. Då vi kommer att förminska rummen ytterligare och på så sätt även få mer större fria ytor. Låter det logiskt? Troligen inte! Men ni kommer att förstå mer när det väl bär av sedan nu blir det dock melloinvigning i soffan för hela slanten. Önskar er alla fina en riktigt fin och mysig kväll!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux