Blomstrande tips.

När jag var liten sa alltid min farmor till mig: ”Det finaste man har Isabella det sätter man på bordet.” Sedan lyfte hon upp oss barnbarn på bordet och sa att nu är bordet perfekt! Det var något speciellt med dom stunderna och dom orden för mig. För några år sedan nu så här lagom tills Alla hjärtans dag gjorde jag precis så som min farmor gjorde. Men jag lät i stället trycka upp några krukor till mig själv och mina närmaste i Alla hjärtans dags present, med motiv på mina egna små blomsterknoppar.. 
 
 
I dag när vårkänslorna spirade här hemma passade jag på att sätta upp dom på bordet och fyllde sedan krukorna med tulpaner. Jag har även låtit tryckt upp en ny kruka med foto på den minsta lilla busungen här hemma. Så snart är samlingen lika blomstrande fin och komplett som resten av familjen. Tänk att det även snart har gått två hela år sedan Emil föddes och att vi om bara någon vecka även har vårat fjärde lilla mirakel i våran famn. Efter att dom små har somnat i kväll så ska jag och Martin även sätta oss ner för att skriva ner lite förlossningstankar och önskemål inför den kommande förlossningen. Vad vi ska ha med oss i bb väskan och se över resten av packningen.
 
 
Tiden går verkligen så fort men den har samtidigt även saktats ner en aning. För nu har längtan tagit överhanden och vi vill bara få spola fram tiden lite. Om en stund är det dags för nytt tillväxtultraljud och blodtryckskontroll för mig. Minis kurva och mitt sf mått hade minskat ännu mer nu så läkarna vill nu sätta in allt tätare kontroller. Läkarna misstänker även att jag kan ha fått början till havandeskapsförgiftning. Så nu nalkas det nästintill dagliga besök fram tills förlossningen. Vilket både känns skönt och skrämmande på samma gång. Det är mycket tankar som snurrar runt samtidigt just nu och därför är det även extra skönt att kunna pyssla lite här hemma emellan varven för att få fokusera på något annat en stund.
 
Foto: Isabella, rustaupp.se
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux