Garden 24: dags för oss att ta tag i den mest lysande idén hitills.

Kampanjer / Sponsrade inlägg
i samarbete med Markslöjd 
 
 
 
Som ni alla fina vet om så har vi ju förverkligat en hel del lysande idéer ute i trädgården den senaste tiden och snart är det även dags för oss att ta tag i den mest lysande idén hitills. Då vi inom kort ska belysa trädgården genom att installera ett nytt fantastiskt BELYSNINGSSYTEM vid namn GARDEN 24 ifrån MARKSLÖJD.
 
 
GARDEN 24 från MARKSLÖJD är ett kompetent system för utebelysning. Det kan enkelt seriekopplas och den största fördelen är att INGEN ELEKTIKER KRÄVS för installation. Vilket är en av dom bästa egenskaperna för oss. Vi kan själva koppla in belysningen på ett kick via ett VANLIGT VÄGGUTAG. Det finns ju heller inte någon lämpligare tid att installera det på än just i skymningen och efter att barnen har somnat. Vilken elektriker skulle annars vara i tjänst vid den tiden på dygnet? 
 
 

 Du väljer själv vad du vill att ditt Markslöjd GARDEN 24 system skall innehålla. Oavsett om det är trädgårdsspotlights, decklights eller pollare.

 

 
Foto: Isabella
 

Med GARDEN 24 väljer du själv hur du önskar seriekoppla ditt system. Var bara noga med att välja en transformator som klarar systemets totala wattantal. Du kan även koppla på ett skymningsrelä, rörelsevakt eller dimmer som gör att ditt Garden 24 system lyser enligt dina önskemål. Vi kommer själva att använda oss utav GARDEN 24 trädgårdsspotlights med en styrka på 6w och 9w, både ute framsidan och uppe i barnens WONDERLAND. Exakt hur och vart vi kommer att placera dom ska visa er alla fina lite senare i veckan. Vill du redan nu ta dig en glimt av hur GARDEN 24 fungerar så finner du en instruktionsvideo HÄR.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux