Mina små kinder ägg.

 
Kampanjer / Sponsrade inlägg
i samarbete med Pino.
 
 
Vi trodde att kidsen skulle vara helt slut efter all frisk luft igår och därmed sova länge idag för omväxlings skull. Men tji fick vi! För i natt var så klart påskharen och hans kompanjon Pino här hemma på besök vilket resulterade i att barnen skuttade upp ur sängen tidigare än vanligt denna morgonen. Så någon lugn sovmorgon fick vi då inte erfara i dag heller. Edwin och Emil sprang i stället raka vägen in till Ella för att väcka henne, sedan har den här dagen varit i full gång. Ja det har letats ägg, hoppats runt i sängarna och bråkats med varandra i flera timmar redan. Men deras överskottsenergi beror dock inte på någon sockerkick för dom fick bara varsin klubba i sina påskägg nu. Då det räcker med allt sött som dom kommer att få av sina mostrar, morbröder och mor & far föräldrar under helgens påskfirande. Av oss fick dom i stället varsin regnbågsfärgad mysdress och ett stort bokpaket med nya Pino böcker.
 
 
Pino är en stor favorit hos både stora som små här hemma och mina små har vuxit upp med dessa böcker. Böckerna om Pino är inga enkla vanliga pekböcker och inte heller böcker med en direkt handling, utan något precis mittemellan. Bilderna är tydliga och berättar enkelt om händelser som barn kan relatera till. Böckerna fungerar mycket bra för att stimulera och uppmuntra små barn att förstå betydelsen i bilder, stärka barnets språkutveckling, fantasi och inte minst ge inspiration och läsglädje. I böckernas handling ska små barn kunna känna igen sig i det som Pino gör och identifiera sig med honom. Pino charmar alla varhelst han visar sig och för mig har Pino även en lite extra speciell plats i mitt hjärta. Då dessa böcker har varit till stor hjälp för mig i min egen högläsningsträning.
 
 
I kväll kommer dock inte godnattsagan att läsas utav mig. För Ella och Edwin ska åka hem till deras moster. Rosanna och min mamma kommer dock över på påskfika redan om en liten stund. Mamma ska även spendera kvällen och natten här hemma tillsammans med oss. Vilket ska bli så mysigt. Under morgondagen kommer sedan Ella och Edwin hem igen en snabbis för att packa om sina väskor innan dom sedan ska få följa med mormor hem i två dagar. Mamma ville nämligen ta med dom ut på en lekparksturné nu när det ska bli fortsatt soligt och fint väder. Medans dom är i väg så ska vi fixa i ordning det sista inför Emils 2års på lördag och barnkalaset kommer sedan att äga rum helgen där på. Jag har inte riktigt bestämt mig för om vi ska baka tårtan själva i år eller beställa en färdig. Vi får helt enkelt se hur mycket jag mäktar med. Att planera kalas med tre vilda kids här hemma och en nyfödd liten kille på armen är allt lättare sagt än gjort. Men detta kalas kommer allt att rocka lika bra ändå!
 
Foto: Isabella, rustaupp.se
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux