Påsken står för dörren.

 

Påsken står för dörren och för oss här hemma handlar dessa kommande dagar om kärlek, bus och återhämtning. För barnen är redan nu helt slut efter veckans alla olika aktiviteter och så även jag. I går natt har jag nämligen roat mig med att måla om ytterdörren igen. Att ta sig ann sådan här pysselprojekt under dagtid är numera ett minne blått..
 
 
Då det skulle vara färg precis över allt med små grabbarna som springer runt omkring. Våran ytterdörr har dock fått vänta alldeles för länge på sin omålning så det var lika bra att ta tag i det. Så efter att ha svept tre koppar kaffe var jag i full gång. Jag hade gärna velat ha ytterdörren gul eller rosa om jag hade fått välja men just dom kulörerna går inte våran bostadsrättsföreningen med på. Dom gick faktiskt inte ens med på att vi skulle måla om dörren. Dörrens utsida har därmed kvar sin orgnial blå/gröna färg. Men det får duga så länge. Desto mer färg möts man som sagt var av innanför våra dörrar.
 
 
Då inte bara plåtskåpet och tapeten livar upp hallen utan även våran superfina och praktiska dörrmatta i från Heymat. Jag valde inte bara denna fina mattan förra året på grund av sina härliga färger utan främst för att vi var i ett stort behov av en kraftig och rejäl matta som inte fick vara för tjock men ändå hade en slittålighet som en industrimatta. För det springs ut och in över denna ytan ett hundratals ggr om dagen och nu så här ett år senare är den fortfarande lika fin. Under förmiddagen idag har Martin även monterat upp studsmattan och tagit fram grillen för i år. Vi står där med snart rustade och redo inför vårens alla kommande lektillfällen där ute. Så nu saknar vi bara lite mer sol och värme!
 
Foto: Isabella.
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag skulle lätt kunna tänka mig att flytta in hos dig & din familj 😀Ni har det verkligen fint med alla färg glada färgerna. Är man på dåligt humör räcker det att titta in här så blir man genast på mycket bättre humör 🤗 En fråga vart kommer erat sko ställ i från?

Svar: Gullig du är! Sko ställen kommer ifrån en butik som hete Bolagret men som inte längre finns kvar tyvärr. Dock så finns det liknande hyllor ifrån märket maze. Ikea sålde även likande för några år sedan nu så du kanske kan finna dom via blocket annars? Kram
Isabella sköldmark

2018-04-08 @ 22:16:50
URL: http://cuevas.blogg%20se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux