Påskharen ställer in.

 
 
I går var det skärtorsdagen och vanligtvis så brukar vi då ta med oss barnen ut på den traditionsenliga gladpåsk - rundan tillsammans med Ellas kompis Filippa. Planerna var att göra detta även i år och under förmiddagen hade vi pyntat, fixat och tillverkat en massa färglada påskkort. Men lagom tills att vi skulle göra oss i ordning så startade ungarna ett fjärde världskrig med varandra. Så någon härlig och sockersöt glad påsk start blev det då inte. Mitt under deras bråk så kom även Martins bror med familj över för att lämna lite påskägg till dom och önska en glad påsk.
 
 
Jag tror dom inte riktigt var beredda på att mötas av den pågående ljudnivån och synen av mig & Martin som mer eller mindre knäckta. Efter att dom sedan hade åkt i väg igen fortsatte våra barn att kivas med varandra. Det bråkades så pass mycket att jag och Martin helt enkelt fick nog och ställde in allt. Vilket självklart fick ungarna att galltjuta nu i stället då livet helt plötsligt var så orättvist. Det blev sedan en tidig kväll för dom och dagen därpå vaknade dom sedan upp fromma som små lam igen. Eller så var det helt enkelt så att dom hade lärt sig av gårdagen och att det inte är okej att bete sig hur som helst och vart oroliga för att vi även skulle ställa in dagens inplanerade påsklovstripp om dom inte sköter sig.
 
 
Men då dom skötte sig så for vi sedan i väg så som planerat till Martins föräldrar för att fira påsk. Ungarna fick leta efter ägg ute i trädgården och efteråt bjöds det sedan på mat och fika. Jag hade även bestämt att jag inte skulle ta några kort denna påsken utan bara vara. Men det gick inte så bra. För jag bara var tvungen att ta några bilder ifrån Martins mammas kök och på dom fina Bersåprodukterna som Eva fick av oss förra påsken. För här inne passade dom verkligen in bra.
 
 
Foto: Isabella.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux