Så nära en stressfri hotellfrukost som vi kan komma..

I dag blir det en långbrunch på IKEA tillsammans med mina två små herrar och min största kärlek. Det har blivit lite av en tradition att smita i väg dit minst en gång i veckan nu för lite extra vardagslyx och en paus i vardagens brus. För brunchen på IKEA är så nära som den här fyrbarnsfamiljen kan komma en stressfri hotellfrukost just nu. Dessutom så är det även väldigt plånboksvänligt, trevligt och gott!
 
 
Vi ska även ta oss en närmare titt på vårens alla nyheter samt spana in lite nya kökslösningar. Som jag nämnde för er alla fina under helgen så gick ju även våran diskmaskin sönder i dagarna. Vilket har skapat mer eller mindre panik i mitt annars så pass organiserade kaos. Så vi måste även försöka finna en ersättare till den idag och sedan åka iväg med den gamla. 
 
 
Jag har även lovat Ella att vi ska kolla på en ny skrivbordslampa in till hennes rum. Edwin i sin tur har även önskat sig en egen visp så att han kan vispa egen våffelsmet lagom tills våffeldagen nästa vecka. Martins mor fyller även år idag så det blir med all sannolikhet även ett fikastop där under eftermiddagen och sedan blir det myskväll i soffan till sängsongs premiären av Torpederna. Som vi har längtat!
 
Foto: IKEA.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux