FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA UNLIMITED! FAMILJENS NYA SUPERHJÄLTE!

 
Kampanjer / Sponsrade inlägg
i samarbete med Bosch-Home
 
 
VAD FÅR MAN OM MAN SAMLAR ALLA FAMILJENS SUPERHJÄLTEKRAFTER I EN MASKIN? 
Jo man får en UNLIMITED från BOSCHUNLIMITED är precis som IRONMAN utrustad med den senaste tekniken, lika mångsidig som BATMAN tack vare alla smarta tillbehör, har en smidighet som CATWOMAN då den kommer åt precis överallt, besitter en otrolig styrka precis som HULKEN och låter samtidigt SPIDERMAN få behålla sina egna superkrafter då det varken finns några lösa trådar eller sladdar att kunna fastna i. UNLIMITED flyger även fram som STÅLMANNEN över golv, väggar, möbler å tak och likt en TRANSFORMER passar den in i alla hem och eliminerar samtidigt behovet av fler dammsugare. 
 
 
Precis som i den här familjen har UNLIMITED även en obegränsad driftstid. Tack vare dom 2st medföljande Power for ALL 18V batterier (fungerar även på Bosch Home & Garden produkter) som gör att dammsugaren alltid är laddad kan vi nu både fortsätta renovera och hålla hemmet städat samtidigt. Det är verkligen så otroligt smidigt att kunna ladda det ena batteriet i snabbladdaren medans man dammsuger med det andra. Denna tidsparande funktion är verkligen helt ovärderlig för oss då vi snabbt kan växla batteri om vi behöver dammsuga en längre tid eller behöva använda ett batteri i våran Bosch skruvdragare i längre utsträckning. 

Innan vi fick hem våran UNLIMITED hade vi tre stycken olika dammsugare här hemma som tog upp massor av plats. Vi hade tidigare en dammsugare för golvet, en liten hand-dammsugare för att kunna städa mindre ytor. Å snabb fick man verkligen vara för annars dog batteriet direkt och sedan hade vi även en separat äldre dammsugare till bilen. Att hålla koll på alla påsar och filter som skulle passa till rätt maskiner var otroligt tidskrävande å även irriterande. För jag vet inte hur många ggr som vi råkat köpt fel typer av dammsugarpåsar. Men med UNLIMITED slipper vi nu alla dessa typer av kostnader, irritationsmoment och platsstjälande gamla maskiner. Då UNLIMITED är som flera maskiner i en utan att varken göra avkall på styrkan, smidigheten eller renligheten. Den är dessutom både påslös samt har ett filter som aldrig behöver bytas ut. Hur magiskt är inte det!
 
 
Som ni alla fina hör så är UNLIMITED verkligen en riktig superhjälte i våra ögon och har redan förenklat vårat vardagsliv något enormt. För tack vare att den är sladdlös så kan numera även våra två näst minsta små superhjältar hjälpa till med städningen på ett tryggt och säkert sätt. Vilket har fått dom att växa massor i stolhet. UNLIMITED går helt enkelt att anpassa efter allas behov, med ett munstycke för golv som går att koppla bort vid dammsugning i tak eller i bilen och ett långt rör som går att koppla bort för dammsugning i soffan eller på hyllan. 
 
Den är dessutom otroligt stilren i sin design och nästintill för snygg för att ställas in i ett städskåp. Så här hemma kommer den få en egen plats på väggen i köket. Vi slipper även mycket onödigt bråk, tjafs och framför allt det där ständiga utryckandet av sladden från små nyfikna händer. Känslan av familjefrid och ett renstädat hem är verkligen en helt oslagbar härlig kombination och det finns ju heller inget roligare än att leka i ett nystädat hem. 3min efter städning är dock hela hemmet upp å ner lekt igen. Men det är stor skillnad för oss på att ha ett "lekfullt stökigt" hem och ett "smutsigt stökigt" hem. För lek och denna typen av vardagsstök hör ju familjelivet till. 
 
  Foto: Isabella
 
 

RSS 2.0