Försöker hitta vart odören kommer ifrån medans grabbarna tokskrattar åt mig!

 

Dom här två vet allt hur man roar sig själva och jag är bra stolt över hur självständiga dom har blivit under denna sommaren. Ibland lite väl kreativa och finurliga dock. För en stund sedan såg det nämligen ut så här när jag öppnade upp badrumsdörren. Med trädgårdslangen indragen och en Emil som direkt utbrast "det luktar stit" äkligt, blää..
 
 
En annan fick ju nästintill panik och sprang då rakt in för att kolla om det låg bajs i duschen? Det gjorde det inte så jag vände upp och ner på ungarna för att kolla deras stövlar och se om dom klivit i hundbajs eller någon annan avföring? Nej inte det heller och under tiden som jag fortsätter att utforska badrummets alla små vrår för att hitta vart odören kommer ifrån så bara tokskrattar grabbarna åt mig.
 
 
Emil springer samtidigt ut på altanen och hämtar sin lilla vattenkanna å gröna diskborste. In kommer han sedan med envisa steg. "Flytta mamma, flytta på dig nu jag sa!" Han går fram till golvbrunnen och häller i vattnet. Då säger Edwin "Så nu luktar det snart gott igen mamma". Själv står jag där och bara gapar & känner mig så där lagom smart! Ja för det var ju klart att det var golvbrunnen som hade torkat ut då vi badat mer ute än inne den sista tiden och som tur är har jag två hjälpredor här hemma med bättre koll än mig också. 
 
Foto: Isabella.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux